Zoeken in deze blog

vrijdag 2 december 2011

Het geheime recept voor een blinkend schoon aanrecht

Héééél soms kom je een schoonmaakmiddel tegen dat zo fantastisch goed werkt, dat je het liefste meteen 100 stuks inslaat en die ongevraagd bij al je vrienden, familieleden en collega's in de brievenbus stopt. Zo werd De HuishoudCoach een paar maanden geleden door Helma Vollebregt van Hestia Professional Organizing via een proefmonster enthousiast gemaakt voor haar zelfgemaakte schoonmaakmiddel, waarmee je sanitair en roestvrijstaal schoner en glanzender krijgt dan ooit tevoren. Zelfgemaakt? Ja, zelfgemaakt!

De ingrediënten
Verbluft door de schoonmaakkracht van Helma's proefmonster, vermoedden we dat er een hoop dure en agressieve ingrediënten in zouden zitten. Niets bleek gelukkig minder waar: met een pak zuiveringszout (ofwel bakingsoda, dat je het goedkoopst aanschaft bij de Toko), een fles vloeibare (Driehoek) zeep en een flesje glycerine (voor een habbekrats te koop bij drogist of apotheek) ben je er al. Is het dan moeilijk te maken? Nee hoor!

In 90 seconden voor maar € 0,60....
Ben je benieuwd hoe je in 90 seconden tijd voor slechts € 0,60 zélf een pot van dit superschoonmaakmiddel fabriceert? Bekijk dan Helma's geheime recept en poets je sanitair en roestvrijstalen pannen er naar believen moeiteloos mee schoon. O ja, wel oppassen met gelakte, krasgevoelige en aluminium oppervlakken. Veel succes!