Zoeken in deze blog

vrijdag 10 december 2010

Lunchpakketjes voor 1 week maken

'Je kunt heel goed vantevoren boterhammen smeren. Ik eet 4 boterhammen tussen de middag en koop 1x per week 1 brood en allerlei lekker broodbeleg, bijvoorbeeld op de zaterdag. Tel de boterhammen uit voor een hele week en smeer de boterhammen, beleg ze rijkelijk met beleg, bijvoorbeeld kaas met augurkjes en mosterd, filet americain; of gewoon pate of pindakaas. Stop ze per dagportie in hersluitbare diepvrieszakjes en vries ze voor de hele week in. 's Ochtends hoef je alleen nog maar een zakje uit de vriezer in je tas te stoppen en bij de lunch zijn ze helemaal ontdooid! De kwaliteit van de belegde boterhammen is erg goed, niet van vers te onderscheiden. Geen oud brood of verlept beleg meer aan het eind van de week, en nooit meer stressen 's ochtends om de boterhammen klaar te krijgen voor vertrek.'
Alice