Zoeken in deze blog

woensdag 2 december 2009

Vrolijk huishouden

Huishoudelijk werk: het lijkt zo saai en ondankbaar, zo monotoon en onzichtbaar. Met liefde bereide maaltijden worden in 10 minuten soldaat gemaakt, voorraadkasten raken binnen een week leeg, gemopte vloeren zijn in één dag weer vies, de post blijft maar binnenstromen en het wasgoed zich opstapelen…. Zucht, waar doe je het allemaal voor?
Heel simpel: voor jezelf, je partner en/of je kinderen. Want hoe zou je huishouden eruit zien zonder die heerlijke maaltijden, schone was en opgeruimde kamers? Je huis is je veilige thuishaven in deze woelige wereld, en een goed lopend huishouden draagt bij aan de instandhouding van dit rustpunt. En met een beetje fantasie hoeft het huishouden helemaal niet zo vervelend te zijn...

Stap daarom in de wondere wereld van het 21e eeuwse huishouden. Laat je verrassen door alle leuke en vrolijkmakende tips, testen, oefeningen en ideeen, die De HuishoudCoach hier voor je verzameld heeft; tips, waarmee je jouw huishouden nét iets beter kunt organiseren en je het leven van jezelf en je huisgenoten stúkken plezieriger en aangenamer kunt maken!

Lang leven het vrolijke huishouden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten